МАЗ Трейд

заказывайте по телефонам:

+38 (044) 233-08-47
+38 (044) 525-51-62
+38 (067) 828-18-53 (VIBER)
+38 (067) 828-18-52
+38 (067) 828-18-51
+38 (050) 411-9-555
+38 (063) 233-08-47

время работы:
пн - пт 9:00 - 17:00

Связаться с нами
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

G Analytics

Натяжний пристрій ременя МАЗ

У вантажівках, вироблених Мінським автозаводом, з метою підтримки необхідного рівня тиску в системі (пневматичної) використовується стандартного виду компресор, як правило, поршневий. Його головними достоїнствами є стійкий до морозів і високих температур корпус і надійна герметизація клапанів, що захищає механізм від попадання небажаної вологи. Часто такий агрегат оснащений пристроями для розвантаження та іншими не менше корисними механізмами. Але, щоб весь цей механізм правильно і коректно працював, компресорний ремінь, який є його головним приводом, зобов'язаний бути досить міцним і правильним за розміром. Вам потрібно купити до нього натяжний пристрій ременя МАЗ?

"Маз-Трейд" організовує для Вас швидку і своєчасну доставку замовлених Вами деталей. Тільки нам відомо, якою має бути оригінальна продукція для МАЗ. Ми займаємося дилерством багато років і реалізуємо заводські запасні частини для МАЗів різних поколінь. Цікавить натяжний пристрій ременя МАЗ? І це у нас також є в наявності.

З огляду на ту обставину, що всякі ремені, і навіть нові, з часом будуть розтягуватися, регулювання ременя приводу має бути регулярним і обов'язковим. Щоб точно визначити, чи потрібне йому регулювання, для початку перевірте його натяг. Натяжний пристрій ременя МАЗ також має коректно працювати, щоб не перетягнути ремінь.

Будь-які питання по натяжному механізму, а також по механізмам та складовим гальмівних систем МАЗів можете задати нашим фахівцям-консультантам по телефону. У разі, якщо у Вас трапилася поломка, обов'язково займіться її усуненням. У будь-якому випадку, новий натяжний пристрій ременя МАЗ можна замовити у нас.

Ви можете бути повністю впевненими і спокійними в надійності його роботи. Всі деталі виконані за стандартами і відповідають всім вимогам якості. Хочете придбати оригінальний натяжний пристрій ременя МАЗ?

Фірма "Маз-Трейд" нерідко продає ці механізми і клієнти в цілому ними дуже задоволені. Хочете і Ви випробувати наш натяжний пристрій ременя МАЗ, який він в роботі і яка його ефективність? Тоді залиште замовлення з Вашими контактами.

МАЗ запчасти, запасные части МАЗ, заказать запчасти, купить запчасти, прайс запчастей, автозапчасти МАЗ, запчасти супер МАЗ, продажа в Киеве
сайт создан компанией