МАЗ Трейд

заказывайте по телефонам:

+38 (044) 233-08-47
+38 (044) 525-51-62
+38 (067) 828-18-53 (VIBER)
+38 (067) 828-18-52
+38 (067) 828-18-51
+38 (050) 411-9-555
+38 (063) 233-08-47

время работы:
пн - пт 9:00 - 17:00

Связаться с нами
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

G Analytics

Ресори на МАЗ ціна

Ресори на МАЗ цінаЯкщо Ви працюєте на СТО і обслуговуєте вантажні автомобілі або автобуси марки МАЗ, ресори за помірними цінами знайдете тільки у нас і у виробника. Ми є офіційним дилером декількох заводів, які випускають на міжнародний ринок сертифіковані автомобільні деталі. Наше підприємство гарантує тривалий термін роботи запчастин, а також пропонує спеціальні умови для оптових покупців. Пропонуємо Вам ознайомитися на нашому офіційному сайті з цінами на деталі МАЗ, наприклад, ресори для всіх моделей.

Ні для кого не секрет, що вантажні машини швидше виходять з ладу і частіше потребують ремонту. Це обумовлено високим навантаженням на автомобіль. За допомогою компанії «МАЗ Трейд» Ви завжди маєте можливість купити ресори на МАЗ, ціна якого не виходить за рамки доступною. У каталозі нашого підприємства представлена ​​велика різноманітність автозапчастин, які можна легко замінити.

Також Ви можете отримати безкоштовну консультацію по телефону, який вказаний на сайті. просто зв'яжіться з нашим менеджером, і він підкаже, які деталі підходять саме для Вашої машини. З оригінальною ресорою на МАЗ за приємною ціною Ви не скоро згадайте про пробуксовці.

Щоб зробити замовлення, зв'яжіться з нами по телефону на офіційному сайті представника Мінського автомобільного заводу в Україні. Замовляйте матеріали оптом, якщо зацікавлені в тому, щоб ремонтувати автомобілі швидко і якісно. З цінами на всі запчастини, ресори від МАЗ в тому числі, можна ознайомитися на нашому сайті або по телефону.

Якщо Вам часто доводиться ремонтувати автомобілі однієї і тієї ж моделі з зношеними деталями двигуна, системи гальмування або зчеплення, «МАЗ Трейд» готове запропонувати Вам співпрацю на вигідних умовах. Водій автопарку більше не почує запаху гару і не зіткнеться з перегрівом двигуна, так як він зможе звернутися до Вас, щоб встановити новий сертифіковані ресори на МАЗ. Ціна від виробника приємно здивує.

МАЗ запчасти, запасные части МАЗ, заказать запчасти, купить запчасти, прайс запчастей, автозапчасти МАЗ, запчасти супер МАЗ, продажа в Киеве
сайт создан компанией