МАЗ Трейд

заказывайте по телефонам:

+38 (044) 233-08-47
+38 (044) 525-51-62
+38 (067) 828-18-53 (VIBER)
+38 (067) 828-18-52
+38 (067) 828-18-51
+38 (050) 411-9-555
+38 (063) 233-08-47

время работы:
пн - пт 9:00 - 17:00

Связаться с нами
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

G Analytics

Підвіска МАЗ

Підвіска МАЗПідвіска МАЗ є однією з найбільш частозамінних автодеталей. Це обумовлено тим, що автомобіль піддається високим навантаженням на дорозі. Вантажна машина не популярна серед приватних осіб, проте вона використовується у вантажоперевезеннях. При цьому, поряд з легковими автомобілями, МАЗ повинен проходити регулярну діагностику перед кожним рейсом, щоб уникнути аварії. У разі зносу запчастини проводять ремонт і заміну підвісок МАЗ. На жаль, автозапчастини для даної марки автомобілів можна знайти в будь-якому найближчому СТО, не кажучи вже про недорогих варіантах.

Наша компанія «МАЗ Трейд» надає приватним особам і власникам СТО всі необхідні елементи для ремонту машин даної марки. У нашому асортименті Ви можете знайти абсолютно все, що можна замінити. Всі представлені запчастини для МАЗ, включаючи підвіски, мають помірну вартість від виробників. Також в каталозі компанії є б / у запчастини в хорошому стані за зниженою ціною. Ви можете звернутися до наших фахівців за діагностикою та ремонтом, а також ми здійснюємо відправлення замовлень по всій Україні для тих клієнтів, які можуть самостійно замінити підвіски для МАЗ. До нас регулярно звертаються не тільки приватні особи, а й власники СТО по всій Україні. Завдяки тому, що ми маємо великий асортимент запчастин і швидко приймаємо замовлення, багато підприємців, які обслуговують автомобілі марки МАЗ, закуповують підвіски та інші запчастини на особливих умовах. Якщо вас цікавить постійне співробітництво, рекомендуємо ознайомитися з інформацією на сайті компанії.

Щоб здійснити замовлення і отримати якісні запчастини по гарантії, телефонуйте нам за номером, вказаним у верхній частині екрану. Наш менеджер допоможе вибрати найкращий варіант і ознайомить з усіма пропозиціями. Також на офіційному сайті «МАЗ Трейд» Ви можете ознайомитися з цінами на всі доступні запчастини, в списку яких і підвіска МАЗ.


Не відкладайте дзвінок фахівцям, адже робочий стан автомобіля забезпечує безпеку на дорозі для всіх учасників руху. Наша компанія пропонує якісне обслуговування і недорогі запчастини прямо з офіційного заводу МАЗ. Глушники, підвіски, рами і багато іншого буде доставлено за максимально короткий термін за прийнятною вартістю.

МАЗ запчасти, запасные части МАЗ, заказать запчасти, купить запчасти, прайс запчастей, автозапчасти МАЗ, запчасти супер МАЗ, продажа в Киеве
сайт создан компанией