МАЗ Трейд

заказывайте по телефонам:

+38 (044) 233-08-47
+38 (044) 525-51-62
+38 (067) 828-18-53 (VIBER)
+38 (067) 828-18-52
+38 (067) 828-18-51
+38 (050) 411-9-555
+38 (063) 233-08-47

время работы:
пн - пт 9:00 - 17:00

Связаться с нами
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

G Analytics

Диск зчеплення МАЗ ціна

Диск зчеплення МАЗ цінаОфіційний представник заводу МАЗ надає приватним особам і корпоративним клієнтам компанії повний асортимент запчастин однойменної марки автомобілів. Ні для кого не секрет, що вантажні машини швидше виходять з ладу і частіше потребують ремонту. Це обумовлено високим навантаженням на автомобіль. За допомогою компанії «МАЗ Трейд» Ви завжди маєте можливість купити новий диск зчеплення МАЗ, ціна якого не виходить за рамки доступною. У каталозі нашого підприємства представлена ​​велика різноманітність автозапчастин, які можна легко замінити.

Якщо Ви працюєте на СТО і обслуговуєте вантажні автомобілі або автобуси марки МАЗ, диски зчеплення за помірними цінами знайдете тільки у нас і у виробника. Ми є офіційним дилером декількох заводів, які випускають на міжнародний ринок сертифіковані автомобільні деталі. Наше підприємство гарантує тривалий термін роботи запчастин, а також пропонує спеціальні умови для оптових покупців. Пропонуємо Вам ознайомитися на нашому офіційному сайті з цінами на деталі МАЗ, наприклад, диски зчеплення для всіх моделей.

Також Ви можете отримати безкоштовну консультацію по телефону, який вказаний на сайті. просто зв'яжіться з нашим менеджером, і він підкаже, які деталі підходять саме для Вашої машини. З оригінальним диском зчеплення на МАЗ за приємною ціною Ви не скоро згадайте про пробуксовці.

Якщо Вам часто доводиться ремонтувати автомобілі однієї і тієї ж моделі з зношеними деталями двигуна, системи гальмування або зчеплення, «МАЗ Трейд» готове запропонувати Вам співпрацю на вигідних умовах. Водій автопарку більше не почує запаху гару і не зіткнеться з перегрівом двигуна, так як він зможе звернутися до Вас, щоб встановити новий сертифікований диск зчеплення МАЗ. Ціна від виробника приємно здивує.


Щоб зробити замовлення, зв'яжіться з нами по телефону на офіційному сайті представника Мінського автомобільного заводу в Україні. Замовляйте матеріали оптом, якщо зацікавлені в тому, щоб ремонтувати автомобілі швидко і якісно. З цінами на всі запчастини, диски зчеплення від МАЗ в тому числі, можна ознайомитися на нашому сайті або по телефону.

МАЗ запчасти, запасные части МАЗ, заказать запчасти, купить запчасти, прайс запчастей, автозапчасти МАЗ, запчасти супер МАЗ, продажа в Киеве
сайт создан компанией