МАЗ Трейд

заказывайте по телефонам:

+38 (044) 233-08-47
+38 (044) 525-51-62
+38 (067) 828-18-53 (VIBER)
+38 (067) 828-18-52
+38 (067) 828-18-51
+38 (050) 411-9-555
+38 (063) 233-08-47

время работы:
пн - пт 9:00 - 17:00

Связаться с нами
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

G Analytics

Радіатор опалення МАЗ

Так як вантажна автомобільна техніка експлуатується і влітку, і в більш холодну пору року, для водія важлива ефективна робота системи обігріву кабіни. Одним з елементів цієї системи є радіатор опалення. МАЗ — вантажівки, в яких радіатор може бути встановлений в кабіні як зліва, так і праворуч від сидіння водія. Другий варіант може вважатися більш раціональним, так як в цьому випадку радіатор розташовується ближче до двигуна. Швидше здійснюється прогрів робочої рідини і повітря в кабіні, як наслідок.

Радіатор опалення МАЗВ радіатор опалення МАЗ можна заливати різну рідину: спеціальну або ж звичайну воду. Якщо Ви віддаєте перевагу використанню воды, краще брати дистильовану, а не просту з-під крана. Дистильована вода не утворює накип на стінках радіатора, який і є найчастіше причиною його поломки. Заливати звичайну воду в радіатор опалення МАЗ не рекомендується. У такому випадку його необхідно досить часто чистити і промивати. Інакше відкладення накипу, що утворюються в радіаторі опалення МАЗ, рано чи пізно все ж зведуть його функціональність нанівець. Накип не тільки засмічує внутрішність радіатора і виводить з ладу його функціональні елементи. Він є дуже поганим провідником тепла. Чим більше накипу збирається на стінках радіатора, тим менше буде його обігрівальна здатність.

Якщо радіатор опалення МАЗ все ж вийшов з ладу, йому буде потрібна заміна. Купити новий радіатор за хорошою ціною Ви завжди зможете, звернувшись в компанію «МАЗ-Трейд».

В асортименті нашому є найрізноманітніші запчастини для вантажівок, в тому числі і радіатор опалення МАЗ. Товар, який ми пропонуємо, сертифікований. Це означає, що в якості його немає причин сумніватися. До того ж, гідну якість запчастин від «МАЗ-Трейд» знову і знову підтверджують позитивні відгуки наших численних клієнтів.

МАЗ запчасти, запасные части МАЗ, заказать запчасти, купить запчасти, прайс запчастей, автозапчасти МАЗ, запчасти супер МАЗ, продажа в Киеве
сайт создан компанией