МАЗ Трейд

заказывайте по телефонам:

+38 (044) 233-08-47
+38 (044) 525-51-62
+38 (067) 828-18-53 (VIBER)
+38 (067) 828-18-52
+38 (067) 828-18-51
+38 (050) 411-9-555
+38 (063) 233-08-47

время работы:
пн - пт 9:00 - 17:00

Связаться с нами
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

G Analytics

Ресори МАЗ

Ресори МАЗНа сьогоднішній день автомобіль слід піддавати перевіркам на регулярній основі. Коли це стосується вантажівок, на кшталт МАЗ, навіть ресор повинен бути в повній справності, так як даний вид автотранспорту належить до тих, які найчастіше використовують в транспортування вантажів. Чим вище навантаження на автомобіль, тим менш витривалі його запчастини. З цієї причини заміна потрібна їм часто. У цьому вам може допомогти наша компанія по реалізації необхідних деталей для всіх моделей МАЗ. Ресори, елементи гальмівної системи, деталі двигуна та багато іншого доступно в нашому асортименті. Ви можете замовити як щось одне, так і домовитися про тривале постійній співпраці. Ми готові надавати Вам всі необхідні матеріали, щоб забезпечити автомобілі у Вашому автопарку марки МАЗ ресорами і іншими деталями, які можуть зноситися, але їх можна замінити.

Рекомендуємо детально вивчити асортимент нашого підприємства, щоб вибрати саме те, що потрібно Вашій авто. Також Ви можете приїхати за вказаною адресою і провести діагностику. Завдяки використанню сучасної техніки цей процес проходить швидко і ефективно. Наші досвідчені співробітники можуть запропонувати відремонтувати ресори МАЗ, якщо це буде необхідно, але також у Вас є можливість самостійно встановити всі елементи.

Слід зазначити, що до нас часто звертаються власники СТО, яким бракує запчастин. Якщо Ви відносите себе в цій групі клієнтів, ми можемо поставляти Вам все необхідне на постійній основі. Просто зателефонуйте нам, щоб домовитися про деталі співпраці. Якщо Вам необхідні ресори МАЗ, ми завжди готові надати сертифіковані запчастини прямо від виробника.


Звертайтеся до професіоналів, які мають запаси деталей від офіційного виробника. У нас можна знайти все, включаючи ресори з заводу МАЗ.

МАЗ запчасти, запасные части МАЗ, заказать запчасти, купить запчасти, прайс запчастей, автозапчасти МАЗ, запчасти супер МАЗ, продажа в Киеве
сайт создан компанией